Sunday, October 31, 2010

Tohoku University Festival 2010

Tohoku University Festival atau lebih dikenali sbg Bunkasai(文化祭) ni diadakan 3 hari iaitu dpd 29.10-31.10.2010. Saya sempat pegi pd 29hb dan skejap shj berada di sne sbb petang ad hal dan member2 sume pon ad hal masing2..agak xpuas la sbb sekejap sgt n sempat masuk beberapa klas shja n xsempat pon tgk member maen piano. Ingat nak pegi plak ari ni tp sebab ujan rse cam nak berhibernasi je kt bilik. 


Bunkasai ni sangat best..ble smpai2 je kt campus rse la suasana festival tu..ad band yg tgh nyanyi kt ats stage..best2. Sgt terharu bile member2 waza2(brsungguh2) pikir pe mkanan yg saye leh makan..tp last2 xmakan pape sbb xsempat pon singgah food stall. 





First2 masuk kelas ats ni(東北の鉄道/Tohoku Railway pnye pameran),'wow' camtu..haha..sugei~. Dlu penah tgk dalam tv je..ni tgk depan2 mata..lawa la benda2 ni..ngan landasan,pokok2,terowong sume..n yg penting train tu gerak pkai electromagnetic.



Then,masuk Star Club..memang mantap ah club ni..siap bt planetarium lagi..bole nampak la stars n mse tu die explain psal star tu siap ad image lg muncul kt bumbung planetarium tu..great experience! Ad la dalam 20 minit duk dalam tu.

Pastu g tgk piano performance..order jus n duk kejap pastu da kne balik dah..hukhuk. Next year pulak la pegi.
That's all>



There was an error in this gadget