Sunday, December 26, 2010

Me and Snow

Alhamdulillah syukur sgt2 kerana dpt berada di bumi Jepun ini. Dapat melihat kekuasaan Allah S.W.T,subhanallah. Dapat menikmati 4 musim setahun(ada kalanya perit jugak)..time awal2 smpai dulu da sempat rse snow sbb kami sampai nihon akhir winter,tp bila snow turun dengan lebatnya start dpd kelmarin terasa mcm 'wah xsangka ak kat sini'..macam bermimpi2,macam dalam movie la pulak rsenye. Tetapi itulah kenyataannya,ak di sini..hehe. 

Syukur dapat belajar kat Sendai,sbb snow kt cni xtebal sangat so xde la susah sgt nak jalan pegi mane2..just nice la rasenye:) Awal2 ni excited,boleh nampak la budak 1st year jakun ngn yuki(snow)..hakhak..obvious kott:p  Tapi bak kata senior,1st year:yeay,yuki2!!!;2nd year:oo yukii;3rd year:alaa yuki ke;4th year:huh yuki ke(mostly akan rase camtu kot,xde la semua orang)

Sendai Hikari Pageant(Sendai Pageant of Starlight)

Tengok lampu2..wee~malam yang indah dipenuhi lampu2 dan show kat tengah2 jalan.
lampu di sepanjang jalan

ngahaha fantasy pnye 'fan' ilang..da xjadik fantasy la

2010 Sendai Pageant of Starlight

Ice skating rink






"kalau couple baling syiling masuk lam lubang love tu akan kekal brpnjgn"


pada bangunan-kreatif


2nd year seniors


 SNOW
Snow turun dengan lebatnya on Christmas Eve and also on Christmas..this year's white Christmas~ 


area mansionku




ngehngehngeh


nyumnyum

There was an error in this gadget